Cabinet Ginecologic Gherla

Clinica Napomedica

Cabinet Ginecologic Gherla reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Gherla: Clinica Napomedica.

Clinica Napomedica, deschisa in octombrie 2009, este gazduita intr-o cladire-stil din inima orasului Gherla, se distinge ca un spatiu unic, prin atmosfera cu adevarat eleganta si calda.

Sanatatea este profesia si pasiunea colectivului nostru. Dorinta noastra este sa intampinam fiecare pacient cu grija, sa ne asiguram ca este investigat si diagnosticat corect, ca este tratat cu inalt profesionalism si nu in ultimul rand, dorim sa se simta respectat in clinica noastra.

Clinica Napomedica aduce un suflu nou pe piata medicala din municipiul Gherla, atat prin disponibilitatea unei varietati largi de servicii medicale de diagnostic si tratament, cat si prin activitatea sa pe partea de preventie, informare si educatie medicala. Noi credem ca intotdeauna este mai simplu si nu in ultimul rand, mai ieftin sa previi decat sa tratezi.

Consultatiile medicale in cabinetele de specialitate din Centrul Medical Napomedica sunt efectuate de medici specialisti din Cluj-Napoca. Este motivul pentru care in clinica noastra consultatiile se efectueaza pe baza de programare.

Pornind de la principiul "nu exista boli, exista bolnavi", asiguram servicii medicale integrate, adaptate nevoilor individuale, promptitudine si rapiditate in redobandirea si mentinerea celui mai pretios bun al omului: sanatatea.

Servicii

Consultatie 70 RON
Control *
(la max 2 saptamani de la prima consultatie)
30 RON
Consulatie sterilitate 70 RON
Consultatie + Examen PAP 100 RON
Consultatie + Examen PAP + Ecografie 150 RON
Consultatie + Ecografie 100 RON
Consultatie + Examen secretie vaginala 80 RON
Ecografie abdominala 70 RON
Ecografie transvaginala 80 RON
Ecografie sarcina trim I 70 RON
Ecografie sarcina trim II-III 80 RON
Ecografie morfofetala 100 RON
Foliculometrie 3 sedinte 100 RON
Montare sterilet
(inclusiv sterilet)
180 RON
Extragere sterilet 60 RON
Extirpare polip
(examen histopatologic RADUSAN - 60 RON)
50 RON
Colposcopie cu biopsie col uterin
(examen histopatologic RADUSAN - 60 RON)
80 RON
Tratament chirurgical
(bartholinita,mastita)
100 RON
Diatermocauterizare 150 RON
Dublu test 150 RON
Triplu test 200 RON

Galerie foto