Laser System Arad

Laser System Arad

2_400_18Laser System s-a infiintat in anul 2000 avand capital privat. Centrul Medical Laser System a fost conceput pentru a oferi pacientilor confort si siguranta in timpul consultatiei si interventiei medicale.

Pe langa sediul modern dotarile medicale de ultima generatie, sistemul informatizat de inregistrare si programare a pacientilor, ecgipa de medici profesionisti formata din cadre universitare, medici primari, medici specialisti, doctori in stiinte medicale si personal medical auxiliar se concentreaza pe atentia acordata pacientului. Medicii de la Laser  Systems nu numai ca diagnosticheaza sau trateaza bolnavii dar acorda si consiliere necesara pentru rezolvarea problemelor pe care acestia le prezinta. Aceasta este posibil datorita complexitatii specialitatilor medicale oferite, medicii nefiind in concrenta ci intr-o stransa colaborare interdisciplinara.

Centrul Medical Laser Systems este structurat in trei compartimente:

- Parteade servicii medicale in regim de ambulator cu o gama larga de specialitati medicale si posibilitatea efectuarii de investigatii paraclinice cu aparatura performata.

- Laborator de analize

- Spitalul care cuprinde: Sectii de chirurgie (ginecologie, oftalmologie, chirurgie generala, chirurgie estetica).

- Saloanele pentru internari pentru pacient care necesita investigatii medicale mai complexe.

Centrul Medical Laser System este in relatie contractuala cu CAS Arad.

3_400_05Evolutia Centrului Medical Laser System arata satisfactia clientilor pentru cele mai rapide, exacte si operative solutionari ale problemelor lor de sanatate. In 2010 s-a deschis un Centru de ingrijire si asistenta medicala a varstnicilor si ingrijire paleativa, in comuna Vladimirescu, langa Arad. In cadrul centrului vom asigura ingrijire si tratament, prin asistenta medicala continua, varstnicilor, persoanelor cu sechele post AVC (pareze), persoanelor cu afectiuni reumatismale degenerative si acelor persoane care sufera de afectiuni care genereaza si intretin deficitul motor.

In compartimentul de obstetrica-ginecologie din ambulator care cuprinde 4 cabinete, dotate cu aparatura moderna, sala de mici interventii, sala de monitorizare a gravidei, isi desfasoara activitatea medici renumiti din Arad si Timisoara.

Printre aceste servicii se numara:

- monitorizarea sarcinii conform protocolului de urmarire a gravidei;

- diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului genital feminin;

- examen clinic, ecografie pelvina, transvaginala, histeroscopie, interventii laparoscopice;

- tratamentul patologiei asociate menopauzei in colaborare cu medicii endocrinologi ai clinicii noastre.

 

- depistarea cancerului de col uterin (teste PAP, video-colposcopie, biopsie de col uterin, conizatii ;

- profilaxia cancerului de col uterin;

- evaluarea riscului de aparitie a malformatiilor congenitale si diagnosticarea precoce a acestora: ecografie morfologica fetala 4D, sfat genetic ;

- vaccinari;

- intreruperi de sarcina din motive medicale sau la cerere;