Ginecologie Bucuresti

Ginecologie Bucuresti

2_23Ginecologul este un medic pregatit pentru a avea grija de problemele feminine. De exemplu un ginecolog se va ocupa de probleme legate de sistemul reproducator feminin. Acesta se poate ingriji si de afectiuni ale sistemului urinar. Ginecologul va avea grija de femei in perioada prenatala, nastere si perioada postnatala. Datorita multor lucruri care pot merge prost in sanatatea unei femei, se sfatuieste ca aceasta sa faca vizite regulate la cabinetul ginecologic, cel putin odata pe an. Astfel de masuri pot preveni imbolnavirea si pot opri dezvoltarea unor probleme. Una din principalele indatoriri ale unui ginecolog este ingrijirea preventiva. Aceasta inseamna in principiu ca ginecologul va face diverse teste si examene odata ce o femeie este aciva din punct de vedere sexual. Aceste teste vor determina sanatatea organelor reproducatoare si anexelor acestora. Aceste teste pot depista boli si alte probleme in stadiu incipient cand pot fi oprite. Ginecologul va profita de aceste avantaje si de teste pentru a se ocupa de sanatatea femeii si pentru a raspunde la intrebarile acestora.

Ginecologul este capabil sa gaseasca afectiunile care pot avea loc la nivelul sistemului reproducator, si poate propune terapii si tratamente pentru a inlatura problemele. Dupa ce o boala este diagnosticata ginecologul este responsabil pentru tratamentul si interventia pe care o face, trebuie sa ceara teste la laborator si sa le interpreteze. Ginecologii sunt capabili sa prescrie tratamente si sa intreprinda operatii chirurgicale.

Cand o femeie este insarcinata ginecologul este responsabil pentru monitorizarea sarcinii. Ginecologul este responsabil pentru examinarea corpului unei femei si determinarea antatii sae pentru a avea un copil. Ginecologul va programa intalniri cu femeia insarcinata. Aceste intalniri sunt necesare pentru a asigura o sarcina sanatoasa. In aceste intalniri femeia poate pune intebari.

Iata si cateva cabinete ginecologice din Bucuresti: