Cabinet Ginecologie Iasi - Yasmin-Med

Cabinet Ginecologie Iasi - Yasmin-Med


3_400_06Ginecologia este practica medicala care se ocupa cu sanatatea aparatului reproducator feminine – uter, vagin, ovare si sani. Din punct de vedere literar denumirea de ginecologie are semnificatia de stiinta a femeii. Este domeniul opus al andrologiei, care se copuca cu problem medicale sppecifice sistemului reproducator masculine. Aproape toti ginecologii sunt si obstetricieni. In multe zone de activitate cele doua specialitati se suprapun. Obstetrica si ginecologia sunt specializari medicale care pot fi diferite in anumite practice precum si domeniu de activitate. Ginecologii de obicei sunt si obstetricieni, avand pregatire in ambele dmenii. Facand sturdii din ambele spectre de activitate, ginecologii devin capabili de a trata toate problemele si afectiunile organelor reproducatoare si pot face fata complicatiilor ce tin in special de obstetrica, practicand chiar si chirurgie.

Cabinetul medical de obstetrica, ginecologie si ecografie, din Iasi -  Yasmin-Med din Iasi a fost infiintat in anul 2009 in Iasi, fiind situate le Bulevardul Alexandru cl Bun, Numarul 8 in Cartierul Alexandru cel Bun intr-o zona cat mai discrete din dorinta de o oferi pacientilor cele mai bune servicii intr-un mod lipsit de epatare si de a ii ajuta pe acestia sa patrunda intr-o atmosfera linistita si relaxanta. Cabinetul se intinde pe o suprafata totala de 100 de metri patrati, avand o sala de consultatii, recotare si pansament, o ala pentru ecografii, salonul de interentyie chirurgicala, sala post operatorie si sala de asteptare.

Cabinetul de Obstetrica-Ginecologie din Iasi Yasmin-Med ofera o varietate de servicii ginecologice de calitate superioara, tratand fiecare pacient ccu profesionalism si realizand toate practicile medicale – recoltare, examinare, ecografii si interventii chirurgicale cu dedicare si pasiune, manifest\nd o grija deosebita fata de sanatatea si confortul pacientului.

Cabinetul de Obstetrica si Ginecologie din Iasi Yasmin-Med are misiunea de a oferi servicii de specialitate precum si consultatii si tratament pentru afectiuni ginecologice, personalul cabinetului punand diagnostice si monitorizand atent evolutia fiecarei persoane care apeleaza la serviciile sale.

2_400_19Ca in toate ramurile medicine, principalele instrumente de tratare cu pacientul sunt examinarile si analizarea istoricului clinic al acestuia. Examinarea ginecologica este intima, fata de alte practice medicale, si de aceea cere instrumentatie unica. Ginecologia poate implica si terapii chirurgicale sau medicale (uneori pe ambele), terapia depinzand strict de natura exacta a problemei pe care ginecologul o trateaza. Managementul pre si post operativ va implica terapii standard cu medicamente cum ar fi antibioticele, antihipertensivele, antidiureticele si antipireticele. Ginecologii pot propune si terapii de balantare si echilibrare hormonala pentru a trata afectiuni ale sistemului reproducator feminin si ale organelor care raspund la semnale provenit de la glande pituitare sau gonade.

Cabinetul medica de Obstetrica si Ginecologie  din Iasi Yasmin-Med ofera o gama foarte larga de sevicii medicale: cconsultativepelvina, examinare mamara, menopauza, tratament si terapie pentru infertilitatea in cuplu, montare si extragere sterilet, contraceptive, recoltare secretie mamara, recoltare secrietie vaginala, depistarea cancerului genital in faza incipienta, ecografie pelvina, abdominala, endovaginala, mamara, ecografie de sarcina, ecografii 4d, morfologie fetala cu Doppler color, intreruperi de sarcina prin tratament medicamentos, prin aspiratie pana la 12 saptamani cu anestezie,impant si extragere sterilet, extractive polipi cervicali sau uterine, biopsie de col, punctie mamara ecoghidata, biposie endometrica, servicii contro, pansament si alte servicii post operative.

Toate aceste servicii sunt oferite la preturi foarte avantajoase pentru a veni in sprijinul femeilor oferindu-le posibilitatea de a isi intretine sanatatea. Tot in acest senses Cabinetul de Obstetrica si Ginecologie  din iasi Yasmin-Med are si oferte special. Deoarece cabinetul a achizitionat un nou ecograf de ultima generatie Midway DC-8 4D avand sonda voumetrica, sonda mamara si sonda endovaginala si o capacitate imagistica excepotionala in ecografiile 2si 3d, cabinetul Yasmin Med din Iasi poate efectua ecografii pelvine, endovaginale, ecografii de pliu nucal fetal, morfologie fetala Doppler coor, ecografie 4d si translucenta nucala fetala, la preturi ce variaza in functie de tipul ecografiei.

Fiecare femeie trebuie sa viziteze un ginecoog pentru a avea o sanatate buna. Incepand de la pubertate cand organelle reproducatoare feminine se apropie de maturizare, fmeie trebuie sa faca vizite regulate la ginecolo. Ftele intre 13 si 15 ani trebuie sa viziteze ginecologul deoarece devin active din punct de vedere sexual, organismal secretand hormoni specifici, iar transformarie primordial inmaturizarea corecta a aparatului reproducator au loc in aceasta perioada. Medicii spun ca functionarea normal a corpului este legata de aspect ce tin de menstruatie si activitate hormonala. Medicii pot sfatui femeile ce se apropie de menopauza sa ia tratamente cu hormone. Avand o relatie apropiata cu ginecologul va ajuta pacientul sa aiba o sanatate buna sis a depisteze la timp afectiuni grave ce pot fi tratate rapid si usor in faza precoce.

Cabinetul de Obstetrica si Ginecologie din Iasi Yasmin-Med  intampina pacientii cu prietenie si bunavointa oferindu-le tratament intr-un mediu relaxant si respectandu-le intimitatea. Oferind cele mai bune servicii in domeniul gineologiei Yasmin-Med isi atinge pbiectivele misiunii, oferind calitate cu dedicare si pasiune, le preturi accesibile si axandu-se pe profesionalism, fiind ghidati de grija pentru pacient si sanatatea acestuia.