Cabinet Ginecologic Targoviste

Cabinet Obstetrica-Ginecologie - DR. BAROŞ VIOREL

Cabinet Ginecologic Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Targoviste: Cabinet Obstetrica-Ginecologie - DR. BAROŞ VIOREL.

Cabinet Medical de Obstetrica si Ginecologie
Dr. Baroș Viorel
0740.352.975

                                                                                                                                                                     

cabinet ginecologie targovisteCabinetul de obstetrica si ginecologie - Dr. Baroș Viorel va ofera o gama larga de servicii de calitate superioara, tratand pacientii cu profesionlism intr-un cadru discret, relaxant si intim: consultatie ginecologica, consultatie mamara, ecografie genitala (sonda abdomen, sonda endovaginala), ecografie sarcina, extragere sterilet, montare sterilet, examen citobacteriologic, examen citodiagnostic (Papanicolau), intreruperi de sarcina, cauterizari, colposcopii, planificare familiala, instilatii, teste chlamydia, teste sarcina. 

Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate. In cabinetul nostru ginecologic tinem pasul cu tot ce este nou in domeniu, medicii nostri fiind in permanenta instruiti cu tot ce este de actualitate. Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

consultatii ginecologie targoviste

Vizita la medicul specialist ginecolog ar trebui sa devina o actiune de rutina, cel putin odata pe an. Aceste vizite au scopul de a preveni o serie de afectiuni, unele dintre ele deosebit de grave. Nu trebuie asteptat sa apara probleme pentru a apela la un medic specialist. Preventia este o cale mai buna de urmat.

  Va stam la dispozitie cu aparatura performanta, de ultima generatie, pentru a va oferi servicii de specialitate la cele mai inalte standarde.

                                                                                                                                                                     

Consultatie de specialitate obstetrica ginecologie
Test Babes-Papanicolau
Montare sterilet
Extractie sterilet
Chiuretaj uterin
Ecografie abdominala
Ecografie doppler
Monitorizarea evolutiei sarcinii, trimestrial
Colposcopie
Test non stres
Frotiu citobacteriologic si cultura secretie vaginala

Galerie foto