Cabinet Ginecologic Targoviste

Centrul Medical Mediplus

Cabinet Ginecologic Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Targoviste: Centrul Medical Mediplus.

Centrul Medical Mediplus inseamna in primul rând o grija deosebita fata de pacient, atentia pe care consideram ca o merita dincolo de o consultatie sau de o prescriptie medicala.

Inca de la inceput, ne-am propus ca acest Centru Medical sa fie locul in care pacientii pot gasi atât cele mai bune solutii medicale, cât si intelegerea, empatia si respectul pe care le merita.

Valorile in care credem sunt: profesionalismul, devotamentul, eficienta, responsabilitatea, atentia deosebita fata de pacient si confidentialitatea.

Echipa medicala este alcatuita din medici specialisti, medici primari-doctori in stiinte medicale de renume,  care va ofera toata experienta acumulata pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de 1 + de relaxare!

Servicii

Cabinetul de Obstetrica -Ginecologieasigura servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul ginecologiei, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinei, diagnosticul si tratamentul sterilitatii, implantarea sterilet, depistarea precoce a cancerului genital, biopsie col uter, extirpare polipi ( cu examen anatomo-patologic), electrocauterizare col uterin, interventii de mica chirurgie, examen secretie vaginala, frotiu Babes-Papanicolau (citologie).

In cadrul cabinetului de ginecologie  viitorii parinti pot efectua investigatii imagistice si imunologice  intr-o ambianta deosebita, cu ajutorul unor specialisti cu mare experienta in domeniu, in cabinete cu dotari ultramoderne existand ecografele Siemens SONOLINE G50 S si Siemens ACUSON x 150 cu posibilitatea efectuarii unei game foarte largi de investigatii.  De asemenea, pe lânga serviciile medicale care acopera toata gama de patologie in domeniul asistentei prenatale, pacientele noastre au posibilitatea efectuarii testelor necesare pentru depistarea precoce a neoplasmului de col uterin precum si pentru diagnosticarea principalelor afectiuni materne (ecografii mamare si endovaginale, mamografii digitale, determinarea infectiei cu HPV, etc).

Centrul se adreseaza femeilor gravide, cuplurilor si tuturor femeilor care doresc sa-si verifice starea de sanatate. Echipamentele moderne de examinare si interventii in ginecologie- mese ginecologice ergonomice, dotate cu toata aparatura auxiliara necesara investigarii si interventiilor de mare precizie: LASER, colposcop, electrocauter si aspirator ginecologic, ofera un plus de fidelitate in diagnostic si de confort in examinare. Colposcopul este un stereomicroscop digital  de inalta perfomanta, care ofera medicului o imagine de calitate pentru un diagnostic de precizie si pentru siguranta in desfasurarea procedurilor chirurgicale la nivelul colului uterin.

In dotarea cabinetului exista si un echipament de laser iLase necesar interventilor chirurgicale cat si echipamentul Ellman Radiobisturiu electric .

Pacientii  au garantia ca beneficiaza de toate serviciile specifice unui centru medical privat ce permite proceduri medicale suplimentare si asistenta medicala specializata pluridisciplinara.

In diagnosticul prenatal exista urmatoarele directii principale:

 • monitarizare fetala cu cardiotocograf
 • depistarea in masa a afectiunilor congenitale (prin screening prenatal)
 • examinarea anumitor cazuri speciale, cu risc genetic crescut
 • depistarea si monitorizarea afectarii fetale primitive
 • depistarea si monitorizarea afectarii fetale in cazurile de patologie materna cu influenta asupra produsului de conceptie

  Echipa medici

  • Dr. Popiel  Alexandru, medic specialist, competenta tomografie CT, Sp. Bagdasar - Bucuresti
  • Dr. Palea  Monica, medic specialist radiolog, Sp. Floreasca – Bucuresti
  • Dr. Guruianu  Mirela, medic specialist, competente: ecografie generala, senologie, tomografie computerizata
  • Dr. Alice Negru, medic specialist obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, Sp. Universitar Bucuresti, competenta ecografie
  • Dr. Stanciu  Sorin, medic specialist obstetrica-ginecologie, Sp. Medlife – Bucuresti

   

Parteneri

part

Galerie foto