Cabinet Ginecologic Sovata

Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Benedek Ildiko si Dr. Laszlo Jozsef

Cabinet Ginecologic Sovata reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Sovata: Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Benedek Ildiko si Dr. Laszlo Jozsef.

BENEDEK Ildiko si LASZLO Jozsef Medici Primari in Obstetrica-Ginecologie din judetul Mures.

Cabinetul de obstetrica-ginecologie BENEDEK Ildiko si LASZLO Jozsef va ofera o gama larga de servicii de obstetrica-ginecologie, tratand pacientele cu profesionlism intr-un cadru discret, relaxant si intim: consultatie ginecologica, analize de laborator, histerosalpingografie, ecografie endovaginala si abdominala, colposcopie, tomografie computerizata abdominala si rezonanata magnetica abdominala. Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

Ginecologia este o specialitate chirugicala care se ocupa cu bolile sistemului reproductiv feminin (uter, vagin, ovare). Examenul citologic vaginal si mamografia sunt examenele de baza in screeningul cancerului de col si cancerului mamar, cele mai frecvente cancere din randul populatiei feminine.

cabinet ginecologic sovata

Obstetrica este o ramura a medicinei care se ocupa cu supravegherea femeii in perioada de sarcina, nastere si postpartum. Serviciile de obstetrica furnizate in cadrul Cabinetului de ginecologie BENEDEK ILDIKO cuprind diagnosticarea sarcinii si monitorizarea clinica, de laborator si ecografica a sarcinii, investigarea cauzelor de infertilitate si depistarea la timp a anomaliilor cromozomiale. In aceasta directie in centru se pot efectua analize de laborator specifice (Determinari hormonale & Fertilitate, Bacteriologie & Serologie antibacteriana, Virusologie & Serologie antivirala) si investigatii ecografice de ovulatie si de sarcina.

 Dr. Benedek Ildikó
Medic primar obstetrica-ginecologie

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Privata
Sovata, jud. Mures, Str. Gèra, Nr. 1
Tel: 0265 577 076
Mobil: 0745 195 093
Email: benedek.laszlo1gyn@gmail.com
GYNESAN
Gheorgheni, jud. Harghita
Cart. Revolutiei, Nr. 9/8/3
Tel: 0745 195 093
Email: ildiko1benedek@gmail.com

Dr. László József
Medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Privata
Sovata, jud. Mures, Str. Gèra, Nr. 1
Tel: 0265 577 076
Mobil: 0744 513 758
Email: benedek.laszlo1gyn@gmail.com
GYNESAN
Gheorgheni, jud. Harghita
Cart. Revolutiei, Nr. 9/8/3
Tel: 0744 513 758
Email: jozseflaszlo56@gmail.com