Cabinet Ginecologic Sovata

Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Benedek Ildiko si Dr. Laszlo Jozsef

Cabinet Ginecologic Sovata reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Sovata: Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Benedek Ildiko si Dr. Laszlo Jozsef.

 C.M.I Dr. Benedek Ildikó
Medic primar obstetrica-ginecologie

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Privata
Sovata, jud. Mures, Str. Gèra, Nr. 1
Tel: 0265 577 076
Mobil: 0745 195 093
Email: benedek.laszlo1gyn@gmail.com
 

 

C.M.I Dr. László József
Medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Privata
Sovata, jud. Mures, Str. Gèra, Nr. 1
Tel: 0265 577 076
Mobil: 0744 513 758
Email: benedek.laszlo1gyn@gmail.com
 

Despre Noi

ginecologie sovata.jpgCabinetul de obstetrica-ginecologie BENEDEK Ildiko si LASZLO Jozsef va ofera o gama larga de servicii de obstetrica-ginecologie, tratand pacientele cu profesionlism intr-un cadru discret, relaxant si intim: consultatie ginecologica, analize de laborator, histerosalpingografie, ecografie endovaginala si abdominala, colposcopie, tomografie computerizata abdominala si rezonanata magnetica abdominala. Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

Consultatiile ginecologice sunt utile in supravegherea sanatatii femeii, in depistarea si tratarea afectiunilor ginecologice, in contraceptie sau in depistarea si supravegherea sarcinii. Consultatia ginecologica si testul Papanicolau sunt recomandate a fi facute in fiecare an.

Tot ginecologului trebuie sa te adresezi daca observi schimbari la nivelul sanilor: secretii, noduli, umflaturi. Acestea pot fi semnul unei dereglari hormonale sau al unei modificari maligne. De asemenea, vizita la ginecolog este necesara daca planuiesti sa ramai insarcinata.

Examenul citologic vaginal si mamografia sunt examenele de baza in screeningul cancerului de col si cancerului mamar, cele mai frecvente cancere din randul populatiei feminine.

cabinet ginecologic sovata

cabinet ginecologic sovataObstetrica este o ramura a medicinei care se ocupa cu supravegherea femeii in perioada de sarcina, nastere si postpartum. Serviciile de obstetrica furnizate in cadrul Cabinetului de ginecologie BENEDEK ILDIKO cuprind diagnosticarea sarcinii si monitorizarea clinica, de laborator si ecografica a sarcinii, investigarea cauzelor de infertilitate si depistarea la timp a anomaliilor cromozomiale. In aceasta directie in centru se pot efectua analize de laborator specifice (Determinari hormonale & Fertilitate, Bacteriologie & Serologie antibacteriana, Virusologie & Serologie antivirala) si investigatii ecografice de ovulatie si de sarcina.

Servicii

 • consultatii de obstetrica - urmarirea sarcinii normale si patologice, diagnostic prenatal, medicina materno-fetala;
 • asistenta medicala in patologia ginecologica peripubertara si a adolescentei
 • intreruperea de sarcina la cerere si mici interventii chirurgicale
 • diagnosticul si terapia patologiei inflamatorii a tractului genital feminin, precum si a patologiei genitale tumorale benigne
 • diagnosticul precoce al cancerului genital feminine
 • screening cancer col uterin
 • colposcopie
 • ecografie trasvaginala
 • ecografie sarcina trimestru I, II, III
 • diagnosticul si terapia infertilitatii cuplului
 • sfat contraceptiv si elucidarea problemelor tinand de planning-ul familial, sexualitatea femeii si tulburarile de dinamica sexuala feminina
 • consiliere in alaptare
 • consiliere constraceptiva
 • consultatii infertilitate

 

Cabinetul de ginecologie, partenerul Cabinet-Ginecologic.ro, va ofera consultatii si tratamente de obstetrica-ginecologie: consultatii, ecografie, examen/test Babes Papanicolau, ecografie abdominala, montare/extractie sterilet, monitorizare sarcina trimestru I, II, III, colposcopie, ecografie transvaginala, trimestrialecografie dopper 2D/3D/4D, test non stres, consult senologic, noduli la san, adenom mamar, placarde mamare, benigne, ecografie mamara, secretie vaginala, terapie laser pentru afectiuni ginecologice, uterina - fibroame, mioame, ovare micropolichistice, cultura din col, depistarea cancerelor genitourinare si mamare, tratamente pentru boli cu transmitere sexuala, electrocauterizare col uterin, diagnosticul sterilitatii, monitorizare sarcina