Cabinet Ginecologic Sighetu Marmatiei

Cabinet Obstetrica-Ginecologie - Dr. Taut Claudiu

Cabinet Ginecologic Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Sighetu Marmatiei: Cabinet Obstetrica-Ginecologie - Dr. Taut Claudiu.

Despre Noi

Cabinet de Obstetrica-Ginecologie
Dr. Taut Claudiu
0767.799.999

  cabinet ginecologic sighetu marmatieiCabinetul ginecologic din cadrul clinicii Santa Vita, Dr. Taut Claudiu va ofera o gama larga de servicii de obstetrica-ginecologie, tratand pacientele cu profesionlism intr-un cadru discret, relaxant si intim: consultatie ginecologica, consultatie mamara, ecografie genitala (sonda abdomen, sonda endovaginala), ecografie sarcina, extragere sterilet, montare sterilet, examen citobacteriologic, examen citodiagnostic (Papanicolau), videocolposcopie, teste sarcina etc. Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

  test papanicolau sughetu marmatieiTestul Babes-Papanicolau, poate cea mai IMPORTANTA analiza de rutina dedicata doamnelor si domnisoarelor, iti poate salva viata deoarece poate identifica cele mai timpurii semne ale cancerului de col uterin. Daca este diagnosticat devreme, sansa de a trata cancerul de col uterin este de 100%. Pretul unei astfel de analize este de 100 lei incluzand recoltare, citire in centru universitar Cluj Napoca si interpretare.

  Ecografia trimestriala ne da informatii cu privire la stadiul de dezvoltare al bebelusului, dar in acelasi timp ne aduce bucurie, emotie si bineinteles, ne da siguranta ca totul se dezvolta cum trebuie. Cu ajutorul ecografului din cabinetul nostru putem afla astfel detalii importante despre dezvoltarea noului bebe. Putem urmariti evolutia cu ajutorul morfologiei fetale pentru trimestrul I sau morfologia fetala pentru trimestrul II. Totul se efectueaza cu aparatura moderna si in conditii de stricta igiena.

Servicii

  • Consultatii ginecologice si obstetricale
  • Ecografie 3D/4D
  • Videocolposcopie
  • Examen Babes - Papanicolau
  • Montari / extrageri sterilete
  • Cchiuretaje, biopsii, tratamente

Program
Luni, Marti, Miercuri, Joi: 15:00 - 18:00

Oferte speciale

In luna Mai, prima ecografie de trimestrul intai de sarcina este gratuita, asa ca aveti inca un motiv in plus pentru un bebe fericit!

cabinet ginecologic sighetu marmatiei

Galerie foto