Cabinet Ginecologic Resita

Cabinet Ginecologie Dr. Badescu Iosif

Cabinet Ginecologic Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Resita: Cabinet Ginecologie Dr. Badescu Iosif.

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Resita
Dr. Badescu Iosif
0255.224.115 / 0740.195.312

Despre Noi

  cabinet ginecologic resitaCabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Badescu Iosif asigura o gama variata de servicii medicale ginecologice: consultatie ginecologica, consultatie mamara, ecografie genitala (sonda abdomen, sonda endovaginala), ecografie sarcina, extragere sterilet, montare sterilet, examen citobacteriologic, examen citodiagnostic (Papanicolau), intreruperi de sarcina, cauterizari, colposcopii, planificare familiala, instilatii, teste chlamydia, teste sarcina. Toate aceste servicii medicale sunt oferite de o echipa experimentata de medici Dr. Badescu Iosif si Dr. Achim Mircea, folosind o aparatura de inalta performanta (Ecografm Colposcop, Cuter - Electrocauter, Aspirator Ginecologic, etc.).

  Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate.In cabinetul nostru ginecologic tinem pasul cu tot ce este nou in domeniu, medicii nostri fiind in permanenta instruiti cu tot ce este de actualitate. Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

  Va stam la dispozitie cu aparatura performanta, de ultima generatie, pentru a va oferi servicii de specialitate la cele mai inalte standarde.

Programul de lucru :

Dr. Badescu Iosif - Marti, Miercuri 16:00-20:00 

tel: 0255 224 115, 0740 195 312

Dr Achim Mircea - Luni, Joi 16:00-20:00

tel: 0724 071 509

 

Servicii

  • Consultatii si diagnosticare obstetrica si ginecologie
  • Intreruperi de sarcina prin aspiratie
  • Consultatii clinice preconceptionale pentru administrarea de anticonceptionale
  • tratamentul infertilitatii de cuplu
  • monitorizarea cazurilor de infertilitate
  • montare si extragere de sterilete
  • monitorizarea sarcinii prin consultatie si ecografie
  • tratament de inalta calitate pentru patologia obstericala asociata sarcinii

Galerie foto