Cabinet Ginecologic Ploiesti

AL Medica Berlin

Cabinet Ginecologic Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Ploiesti: AL Medica Berlin.

"Grija fata de pacient si confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, consultatiile si tratamentele realizandu-se fara stres sau durere. Noi punem accent pe educarea pacientilor in prevenirea si tratarea tuturor afectiunilor, construind astfel o relatie stransa intre medic si pacient."

Centrul Medical multifunctional AL MEDICA BERLIN din Ploiesti, societate cu capital german , activeaza intr-un ambient excelent si este unul dintre cele mai moderne Centre de diagnostic din Romania, dotat cu aparatura de ultima generatie. Centrul Medical este acreditat de toate forurile profesionale: Ministerul Sanatatii , Autoritatea de Sanatate Publica Prahova si Casa de Asigurari de Sanatate Prahova.

Centrul medical AL MEDICA BERLIN, infiintata in anul 2000, se bucura de o experienta vasta in ceea ce priveste serviciile medicale, adresandu-se atat persoanelor fizice cat si juridice. Serviciile medicale oferite de AL MEDICA BERLIN se bazeaza pe profesionalism, promptitudine si respect fata de angajat si angajator. Astfel am reusit sa castigam increderea a numeroase firme din toate domeniile de activitate, care au devenit clientii nostrii fideli.

Centrul Medical AL MEDICA BERLIN din Ploiesti are ca obiectiv obtinerea celei mai bune stari de sanatate pentru pacientii sai.

Paleta larga de teste si analize efectuate ajuta hotarator terapeutul in stabilirea precisa si rapida a diagnosticului.

Evidenta pacientilor si interpretarea rezultatelor se realizeaza computerizat, conform metodologiei internationale.

Dezvoltarea continua a societatii si a diversificarii serviciilor a impus necesitatea colaborarii noastre cu medici de inalta calificare .

Centrul Medical AL MEDICA BERLIN din Ploiesti va pune la dispozitie o echipa de specialisti cu o pregatire profesionala corespunzatoare cerintelor standardelor internationale ;

Beneficiind de serviciile Centrului Medical AL MEDICA BERLIN din Ploiesti veti constata ca asistenta medicala se realizeaza cu mijloace de investigatii moderne, in conditii de igiena si confort , intr-o ambianta relaxanta si placuta ; De asemenea, toate prestatiile medicale ofera confidentialitate ; Dupa stabilirea diagnosticului specialistii nostri pot recomanda tratamentul adecvat, bazat pe cele mai moderne principii terapeutice ;

Din domeniul asigurarilor de sanatate avem ca parteneri contractuali Allianz Tiriac, ING Nederlanden, Eureko, Signal Iduna, Sara Merkur si Generali Romania, societati carora le asiguram expertiza medicala a clientilor, semn al aprecierii de care ne bucuram in prezent. De asemenea, certificand valoarea serviciilor, Centrul nostru de diagnostic este partener al retelelor centrelor medicale nationale cu sediul in Bucuresti : CMUnirea, Medlife, A@D Pharma in judetul Prahova.

Analizand cererea pietei serviciilor de sanatate si constatand tendinta actuala catre asigurarea de servicii profilactice de medicina precum si aparitiei unui cadru legal nou privind serviciile de medicina a muncii, incepand cu anul 2002 Centrul de diagnostic ofera servicii complete de medicina muncii cu un standard de calitate la varf in conformitate cu legislatia in vigoare pentru societatile comerciale. Avantajul beneficiarului rezida in faptul ca oferim un pachet de servicii medicale « la cheie » , Centrul de diagnostic avand posibilitatea, prin mijloace proprii, de a asigura toate investigatiile necesare scopului propus si de a completa aceasta gama de servicii cu orice prestatie medicala suplimentara in avantajul beneficiarului (asistenta medicala la domiciliu, extinderea pachetului de servicii medicale catre rudele angajatilor, discount-uri importante la alte servicii medicale).

Centrul medical AL MEDICA BERLIN ofera oricarei persoane, indiferent de varsta si ocupatie, programe de informare si educatie, pentru un stil de viata sanatos, examene clinice generale si de specialitate, investigatii de laborator, examene paraclinice, in scopul prevenirii afectiunilor, depistarii precoce a maladiilor, stabilirii diagnosticului etiologic si a atitudinii terapeutice adecvate.

Finalitatea serviciilor medicale oferite de Centrul medical al medica berlin este de a stabili cu acuratete un diagnostic precoce si un tratament cat mai specific, de a rezolva problemele medicale ale pacientului pana la disparitia completa a lor, de a oferi un maximum de confort pentru imbunatatirea calitatii vietii acestuia.

Personalul medical, procedurile si tehnologiile de ultima ora sunt puse la dispozitia pacientului intr-un ambient agreabil.

AL MEDICA BERLIN unul dintre cele mai moderne centre medicale din orasul Ploiesti condus sub atentia domnului Director General Dieter Aldea, domnul Director Medical Dr. Cristian PREDESCU si a medicului coordonator Dr. Emil MANTA, va asteapta cu bratele deschise pentru rezolvarea tuturor problemelor de sanatate.

Prin gama de specialitati medicale oferita, AL MEDICA BERLIN reuseste sa acopere o larga paleta de afectiuni medicale conexe, punandu-va la dispozitie cabinete medicale echipate cu aparatura tehnico-sanitara moderna pentru fiecare cabinet: Medicina Interna, Medicina Generala. Medicina Muncii, Stomatologie, Dermato-venerice, ORL, Neurologie, Cardiologie, Oftalmologie, Oncologie, Urologie, Obstretica Ginecologie, Psihiatrie, Psihologie, Pediatrie, Endocrine, Reumatologie, Gastroenterologie, Boli infectioase, Chirurgie si, nu in ultimul rand Laboratorul clinic cu investigatii complete

Servicii

Bacteriologie

Exudat faringian - examene microscopice pe frotiu
Exudat lingual
Examene secretie - Cultura
Exudat faringian - Antibiograma
Examen sputa - examen microscopic nativ
Examen sputa - Antibiograma
Cultura exudat faringian (inclusiv antibiograma ptr. Culturi pozitive)
Examen microscopic colorat - Ziehl Neelsen - Sputa
Cultura sputa (inclusiv antibiograma ptr. Culturi pozitive)
Examen sputa - Cultura fungi
Examene secretie - Antibiograma
EX. MICROSCOPICE PE FROTIURI
IgG anti Ricketsia conoris
Examen microscopic colorat - secretii vaginale
Examen Babes - Papanicolau
Cultura secretii vaginale (inclusiv antibiograma ptr. Culturi pozitive)
Examene secretii vaginale - Antibiograma
Examen secretie vaginala - Cultura fungi

Oferte speciale

In cadrul consultatiei de ginecologie - TESTAREA BABES PAPA NICOLAU GRATUITA
In cadrul consultatiei de medicina generala / medicina interna - ELECTROCARDIOGRAMA GRATUITA
Consultatii la STOMATOLOGIE GRATUITE
Reduceri de pana la 30% pentru confectionarea de ochelari de vedere in clinica noastra

Galerie foto