Cabinet Ginecologic Oradea

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT AL INFERTILITATII Calla

Cabinet Ginecologic Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Oradea: CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT AL INFERTILITATII Calla.

Despre Noi

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT AL INFERTILITATII CALLA
Consultatii - Interventii - Tratamente - Ecografii - Tratamentul infertilitatii
Monitorizarea sarcinii - Consiliere psihologica - Consult genetic - Analize de laborator
0771.404.404 / 0359.404.404

ginecologie oradea

Centrul de diagnostic si tratament al infertilitatii Calla Oradea face parte din reteaua unitatilor acreditate in tratamente FIV si prin intermediul specialistilor sai isi doreste sa ajute cat mai multe cupluri din tara si din strainatate sa devina parinti.

Clinica noastra se afla in relatie contactuala cu laboratoarele BIOCLINICA. In acest context, la CALLA, asiguram recoltarea si efectuarea tuturor analizelor puse la dispozitia pacientilor de catre aceste laboratoarele.

Centrul de Diagnostic și Tratament al infertilității Calla Oradea oferă servicii de obstetrică, ginecologie și reproducere asistată, dar și de urologie, andrologie, endocrinologie, senologie, imagistică-ecografie. Centrul Calla colaborează cu mai mulți medici specialiști și, nu în ultimul rând, se bucură de colaborarea cu somități în domeniul medical universitare din străinătate, printre care profesorul Șerban Costa din Germania, cu multiple competențe printre care imagistica și chirurgia sânului și chirurgie oncologică.

Centrul Calla s-a deschis în 2013, oferind servicii de obstetrică, ginecologie și stimularea infertilității și procedurile inițiale de terapie. Centrul a fost lansat de trei medici: dr. Liana Antal, dr. Anca Huniadi și dr. Cătălin Noja. În toți acești ani de funcționare, la Calla au fost vindecate afecțiuni mai mult sau mai puțin grave și au fost ajutate mii de mame să-și ducă sarcinele la bun sfârșit și să nască prunci sănătoși. De asemenea, au fost realizat o multitudine de tratamente de reproducere asistată reușite.

FERTILIZAREA IN VITRO

Din februarie 2020, Centrul de Diagnostic și Tratament al Infertilității Calla a primit toate avizele necesare pentru realizarea tratamentelor de fertilizare in vitro. Tratamentele sunt realizate de medici acreditați, cu competențe în reproducerea umană asistată, respectiv embriologie, supraspecializări obținute în țară și confirmare prin participarea la numeroase cursuri și stagii de pregătire internațională în Italia și Germania.

În urma tratamentelor noastre, câteva cupluri și-au împlinit deja visul de a deveni părinți.

Mai multe detalii despre fertilizarea in vitro Aici


PROGRAMUL NATIONAL FIV

De asemenea, în cadrul Subprogramului Național de Fertilizare in vitro și embriotransfer, cuplurile cu probleme de infertilitate pot beneficia de finanțare din bugetul Ministerului Sănătății.

Beneficiarii subprogramului sunt cuplurile infertile care nu au avut capacitatea de a se reproduce fără a folosi mijloace anticoncepţionale timp de 1 an de activitate sexuală neprotejată sau cărora li s-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată medical.

Mai multe detalii Aici


Dr. Liana Antal oradea

Dr. Liana Antal

Program
Luni: 14:00 - 19:00
Miercuri: 10:00 - 14:00
Joi: 14:00 - 19:00

Dr. Anca Huniadi oradea

Dr. Anca Huniadi

Program
Marti: 14:00 - 18:00
Miercuri: 07:00 - 09:00
Joi: 14:00 - 18:00
Vineri: 14:00 - 18:00

Scopul nostru este să asigurăm tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care să garanteze pe termen lung menținerea stării dumneavoastră de sănătate. În cabinetul nostru ginecologic ținem pasul cu tot ce este nou în domeniu, medicii noștri fiind în permanentă instruiți cu tot ce este de actualitate. Pacientele noastre beneficiază de consultație, recomandări și tratamente și sunt atent consiliate, primesc informații, și răspunsuri la eventualele întrebări.

Servicii

Consultații și tratamente de obstetrică și ginecologie

 • Ecografie obstetrică-ginecologie efectuată cu aparatură performantă, de ultimă generație (Eco E8, Eco E 10 Voluson)
 • Ecografie Doppler
 • Ecografie 3D/4D
 • Videocolposcopie pentru investigarea patologiei colului uterin
 • Histeroscopie pentru investigarea cavității uterine
 • Mici intervenții în sfera genitală (chiuretaje, biopsii, tratamente) cu analgosedare de către medic anestezist

Consultații și tratamente pentru cupluri

 • Consultatii si tratament specializat pentru cuplurile cu probleme de infertilitate:
 • Fertilizare in vitro
 • Spermocultura
 • Test post-coital
 • Inseminare intrauterină
 • Consultații urologie
 • Consultații endocrinologie
 • Consiliere psihologică
 • Bancă de depozitare de embrioni și ovocite.

RADIOLOGIE-IMAGISTICA MEDICALA

 • Senologie imagistica
 • Tomografie computerizata
 • Doctor atestat in elastografie ultrasonora
 • Ultrasonografie vasculara

Laborator

Recoltarea și efectuarea tuturor analizelor specifice realizate de laboratoarele Bioclinica.