Cabinet Ginecologic Galati

Cabinet Obstetrica - Ginecologie Galati

Cabinet Ginecologic Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Galati: Cabinet Obstetrica - Ginecologie Galati.

Cabinet Obsterica-Ginecologie/Pediatrie Galati

Despre Noi

cabinet ginecologic galatiCabinetul ginecologic Galati va ofera o gama larga de servicii de calitate superioara, tratand pacientii cu profesionlism intr-un cadru discret, relaxant si intim: consultatie ginecologica, consultatie mamara, ecografie genitala (sonda abdomen, sonda endovaginala), ecografie sarcina, extragere sterilet, montare sterilet, examen citobacteriologic, examen citodiagnostic (Papanicolau), intreruperi de sarcina, cauterizari, colposcopii, planificare familiala, instilati, teste sarcina. 

  Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate. In cabinetul nostru ginecologic tinem pasul cu tot ce este nou in domeniu, medicii nostri fiind in permanenta instruiti cu tot ce este de actualitate. Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

consultatii ginecologie galatiFiecare femeie isi doreste sa traiasca din plin si sa se bucure de tot ce viata are sa-i ofere mai frumos. Ne dorim sa fim iubite, sa fim parte a unui cuplu sau sa avem o familie fericita, o cariera de succes, ne dorim sa fim libere, sa experimentam, sa ne simtim bine si sa aratam superb in fiecare zi. Echilibrul zonei intime este usor de perturbat. Pe langa tulburarile hormonale sau metabolice, sanatatea zonei intime este influentata de factori externi precum: igiena, stilul de viata, medicatia, viata sexuala.

Pediatria este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor pediatrice (nou-nascut pana la 18 ani). Un specialist pediatru abordeaza personalizat patologia fiecarui caz, cu multa atentie si grija, astfel incat examinarea sa nu fie traumatica pentru copii.

Servicii si Produse

Cabinet Cabinet Obstetrica - Ginecologie Dr. Mariana Bratu, medic primar-doctor in stiinte medicale, va ofera urmatoarele servicii:

  • DIAGNOSTIC CANCER COL UTERIN
  • ECOGRAFIE
  • COLPOSCOPIE
  • SERVICII MEDICALE PEDIATRIE
  • CARDIOLOGIE PEDIATRICA

Galerie foto

Cabinetul de ginecologie, partenerul Cabinet-Ginecologic.ro, va ofera consultatii si tratamente de obstetrica-ginecologie: consultatii, ecografie, examen/test Babes Papanicolau, ecografie abdominala, montare/extractie sterilet, monitorizare sarcina trimestru I, II, III, colposcopie, ecografie transvaginala, trimestrialecografie dopper 2D/3D/4D, test non stres, consult senologic, noduli la san, adenom mamar, placarde mamare, benigne, ecografie mamara, secretie vaginala, terapie laser pentru afectiuni ginecologice, uterina - fibroame, mioame, ovare micropolichistice, cultura din col, depistarea cancerelor genitourinare si mamare, tratamente pentru boli cu transmitere sexuala, electrocauterizare col uterin, diagnosticul sterilitatii, monitorizare sarcina