Cabinet Ginecologic Fagaras

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Cerghit Doina Simona

Cabinet Ginecologic Fagaras reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Fagaras: Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Cerghit Doina Simona.

Cabinet Obstetrica-Ginecologie
Dr. Cerghit Doina Simona
Ecografie | Laparoscopie | Histeroscopie | Colposcopie | Scoala mamei
Programari intre orele 12:00 - 20:00 - 0722.802.550
Program cabinet: Luni, Marti, Miercuri, Joi: 16:00 - 19:00

                                                                                                                                                                     

Cabinetul de obstetrica si ginecologie - Dr. Cerghit Doina Simona ofera pacientelor diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice, precum si pentru diagnosticul sarcinii si urmarirea gravidei pana la nastere, intr-un mediu placut si primitor. Cabinetul beneficiaza de aparatura moderna, pentru a va oferi servicii de specialitate la cele mai inalte standarde.

cabinet ginecologic fagaras

Controlul ginecologic este util in supravegherea sanatatii oricarei femei si este recomandat in depistarea si tratarea la timp a oricarei afectiuni ginecologice, chiar si atunci cand este vorba de contraceptie sau in depistarea si urmarirea sarcinii.

Colposcopia ajuta la diagnosticarea leziunilor precanceroase ale colului, ajutand la crearea unui diagnostic precoce intr-un stadiu subclinic in momentul in care leziunile nu sunt observabile cu ochiul liber.

cabinet ginecologic fagaras

consultatii ginecologice fagarasFiecare femeie isi doreste sa traiasca din plin si sa se bucure de tot ce viata are sa-i ofere mai frumos. Ne dorim sa fim iubite, sa fim parte a unui cuplu sau sa avem o familie fericita, o cariera de succes, ne dorim sa fim libere, sa experimentam, sa ne simtim bine si sa aratam superb in fiecare zi. Echilibrul zonei intime este usor de perturbat. Pe langa tulburarile hormonale sau metabolice, sanatatea zonei intime este influentata de factori externi precum: igiena, stilul de viata, medicatia, viata sexuala.

Pacientele noastre beneficiaza de consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, si raspunsuri la eventualele intrebari.

                                                                          Servicii                                                                               

Consultatie de specialitate obstetrica ginecologie
Test Babes-Papanicolau
Montare sterilet
Extractie sterilet
Chiuretaj uterin
Ecografie abdominala
Ecografie doppler
Monitorizarea evolutiei sarcinii, trimestrial
Colposcopie
Laparoscopie
Histeroscopie