Cabinet Ginecologic Drobeta Turnu Severin

Cabinet Ginecologie Drobeta

Cabinet Ginecologic Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Drobeta Turnu Severin: Cabinet Ginecologie Drobeta.

Cabinet Medical de Obstetrica si Ginecologie

                                                                                                                                                                     

  cabinet ginecologic drobetaCabinetul de obstetrica-ginecologie din Drobeta va pune la dispozitia dumneavoastra servicii medicale profesionale - consultatii ginecologice, ecografii, servicii de supraveghere a sarcinii, screening cancer de col uterin, teste Babes-Papanicolau, precum si metode de contraceptie.

  Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate.

  Testul Papanicolau este un test screening pentru depistarea cancerului de col uterin, nu un test diagnostic.El identifica modificarile anormale ale celulelor colului uterin, putand selecta femeile cu o stare precanceroasa (displazia colului uterin) sau chiar cancer de col uterin la femei aparent sanatoase, asimptomatice. Stabilirea cu certitudine a diagnosticului se va face prin biopsia colului uterin.

  Cancerul cervical este un tip de cancer diagnosticat de cele mai multe ori in faza avansata, cu o rata a supravietuirii foarte scazuta. Cancerul cervical sau de col uterin, cum mai este numit, este cauzat de Virusul Papiloma Uman (HPV = Human Papilloma Virus), transmis prin acte sexuale neprotejate cu un partener infectat.

  Exista o serie de informatii esentiale pe care orice femeie ar trebui sa le cunoasca despre cancerul de col uterin, cata vreme cancerul cervical afecteaza exclusiv anatomia feminina, barbatii fiind doar purtatori ai virusului.

  Oncologii spun ca femeile care nu fac analize ginecologice periodice, care sa includa si efectuarea testului Papanicolau, sunt cele amenintare de cel mai ridicat risc de a dezvolta cancer cervical. Alti factori de risc important sunt:

  • sistemul imunitar slabit (mai ales pe fondul unei boli cronice)
  • viciul fumatului
  • contactarea chlamydiei, o boala cu transmitere sexuala
  • consumul insuficient de fructe si legume
  • supraponderalitatea
  • administrarea de contraceptive orale
  • ducerea pana la termen a mai multor sarcini
  • istoricul familiar cu cazuri de cancer cervical

                                                                   Servicii                                                                                

Consultatie de specialitate obstetrica ginecologie
Test Babes-Papanicolau
Montare sterilet
Extractie sterilet
Chiuretaj uterin
Ecografie abdominala
Ecografie doppler
Monitorizarea evolutiei sarcinii, trimestrial
Colposcopie
Test non stres

Cabinetul de ginecologie, partenerul Cabinet-Ginecologic.ro, va ofera consultatii si tratamente de obstetrica-ginecologie: consultatii, ecografie, examen/test Babes Papanicolau, ecografie abdominala, montare/extractie sterilet, monitorizare sarcina trimestru I, II, III, colposcopie, ecografie transvaginala, trimestrialecografie dopper 2D/3D/4D, test non stres, consult senologic, noduli la san, adenom mamar, placarde mamare, benigne, ecografie mamara, secretie vaginala, terapie laser pentru afectiuni ginecologice, uterina - fibroame, mioame, ovare micropolichistice, cultura din col, depistarea cancerelor genitourinare si mamare, tratamente pentru boli cu transmitere sexuala, electrocauterizare col uterin, diagnosticul sterilitatii, monitorizare sarcina