Cabinet Ginecologic Carei

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT AL INFERTILITATII Calla

Cabinet Ginecologic Carei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Carei: CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT AL INFERTILITATII Calla.

Despre Noi

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT AL INFERTILITATII CALLA

Tratamente de reproducere umana asistata – Fertilizare in Vitro - Tratamente pentru infertilitate
Consultatii de obstetrica si ginecologie – Interventii chirurgicale – Monitorizarea sarcinii
Consult genetic – Analize de laborator – Consiliere psihologica

0771.404.404 / 0359.404.404


ginecologie oradea

Centrul de diagnostic si tratament al infertilitatii Calla Oradea face parte din reteaua unitatilor acreditate in tratamente FIV si prin intermediul specialistilor sai isi doreste sa ajute cat mai multe cupluri din tara si din strainatate sa devina parinti.

Clinica noastra se afla in relatie contactuala cu laboratoarele BIOCLINICA. In acest context, la CALLA, asiguram recoltarea si efectuarea tuturor analizelor puse la dispozitia pacientilor de catre aceste laboratoarele.

Centrul de Diagnostic și Tratament al infertilității Calla Oradea oferă servicii de obstetrică, ginecologie și reproducere asistată, dar și de urologie, andrologie, endocrinologie, senologie, imagistică-ecografie. Centrul Calla colaborează cu mai mulți medici specialiști și, nu în ultimul rând, se bucură de colaborarea cu somități în domeniul medical universitare din străinătate, printre care profesorul Șerban Costa din Germania, cu multiple competențe printre care imagistica și chirurgia sânului și chirurgie oncologică.

Centrul Calla s-a deschis în 2013, oferind servicii de obstetrică, ginecologie și stimularea infertilității și procedurile inițiale de terapie. Centrul a fost lansat de trei medici: dr. Liana Antal, dr. Anca Huniadi și dr. Cătălin Noja. În toți acești ani de funcționare, la Calla au fost vindecate afecțiuni mai mult sau mai puțin grave și au fost ajutate mii de mame să-și ducă sarcinele la bun sfârșit și să nască prunci sănătoși. De asemenea, au fost realizat o multitudine de tratamente de reproducere asistată reușite.

ginecologie tratamente tehnici oradea

FERTILIZAREA IN VITRO

Din februarie 2020, Centrul de Diagnostic și Tratament al Infertilității Calla a primit toate avizele necesare pentru realizarea tratamentelor de fertilizare in vitro. Tratamentele sunt realizate de medici acreditați, cu competențe în reproducerea umană asistată, respectiv embriologie, supraspecializări obținute în țară și confirmare prin participarea la numeroase cursuri și stagii de pregătire internațională în Italia și Germania.

În urma tratamentelor noastre, câteva cupluri și-au împlinit deja visul de a deveni părinți.

Mai multe detalii despre fertilizarea in vitro Aici


PROGRAMUL NATIONAL FIV

De asemenea, în cadrul Subprogramului Național de Fertilizare in vitro și embriotransfer, cuplurile cu probleme de infertilitate pot beneficia de finanțare din bugetul Ministerului Sănătății.

Beneficiarii subprogramului sunt cuplurile infertile care nu au avut capacitatea de a se reproduce fără a folosi mijloace anticoncepţionale timp de 1 an de activitate sexuală neprotejată sau cărora li s-a diagnosticat o afecţiune incompatibilă cu reproducerea pe cale naturală, de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competenţă în tratamentul infertilităţii cuplului şi reproducere umană asistată medical.

Mai multe detalii Aici


Dr. Liana Antal oradea

Dr. Liana Antal

Program
Luni: 14:00 - 19:00
Miercuri: 10:00 - 14:00
Joi: 14:00 - 19:00

Dr. Anca Huniadi oradea

Dr. Anca Huniadi

Program
Marti: 14:00 - 18:00
Miercuri: 07:00 - 09:00
Joi: 14:00 - 18:00
Vineri: 14:00 - 18:00

Scopul nostru este să asigurăm tratamente profesioniste, de calitate, asociate cu programe de profilaxie care să garanteze pe termen lung menținerea stării dumneavoastră de sănătate. În cabinetul nostru ginecologic ținem pasul cu tot ce este nou în domeniu, medicii noștri fiind în permanentă instruiți cu tot ce este de actualitate. Pacientele noastre beneficiază de consultație, recomandări și tratamente și sunt atent consiliate, primesc informații, și răspunsuri la eventualele întrebări.

Servicii

Tratamente

Inseminare artificiala

Consta in plasarea spermei, prelucrata in prealabil in laborator, in interiorul uterului femeii pentru a creste potentialul spermatozoizilor si a imbunatati sansele ca ovulul sa fie fecundat.

Fertilizare in vitro

Consta in unirea ovulului cu spermatozoidul in laborator – in vitro – pentru a obtine embrioni fertilizati care vor fi transferati in uterul mamei. Fertilizarea ovulului poate fi efectuata prin tehnica conventionala FIV sau prin Injectie intracitoplasmatica de sperma (ICSI).

Donarea de ovule

Este procesul prin care o femeie foloseste ovocite de la un donator. Ovocitele de la donator vor fi combinate cu spermatozoizii din cuplul primitor (sau un donator) pentru a produce embrioni; acestea vor fi transferate pacientei pentru a obtine sarcina mult dorita.

Prezervarea fertilitatii

Tehnicile de prezervare a fertilitatii ofera femeilor posibilitatea de a amana momentul de a deveni mame, sau de a oferi sansa meternitatii femeilor care sufera de cancer.

Tehnici

Vitrificarea (inghetarea) ovocitelor

Vitrificarea (inghetarea) ovocitelor este un proces de congelare in care ovocitele sunt tratate cu substante crioprotectoare si cufundate in azot lichid la o temperatura de -196º pentru a le pastra crioconservate atat timp cat este necesar, inainte de a fi utilizate intr-un tratament viitor.

Time-Lapse

Incubatoarele cu tehnologie Time-Lapse sunt capabile sa surprinda imagini si videoclipuri ale inceputului vietii viitorului copil. Aceasta tehnica de pionierat permite ca diviziunea celulelor embrionului sa fie vizualizata pe un monitor in timp real, surprinzand momente de la inceputul vietii.

Donarea de sperma

Este un act de solidaritate voluntar, altruist prin care un barbat sanatos cu material seminal de foarte buna calitate doneaza o parte din aceasta.

Injectie intracitoplasmatica de sperma (ICSI)

Tehnica de Fertilizare In Vitro care consta in introducerea unui spermatozoid viabil in interiorul fiecarui ovul prin punctia lui cu ajutorul micropipetelor.

Cultura extinsa de embrioni (blastocist)

Embrionii rezultati dupa fecundarea ovulelor sunt cultivati in laborator zi de zi si sunt clasificati in functie de morfologia si capacitatea de diviziune. La Calla lucram intotdeauna cu cultura extinsa pana in ziua 5/6, cand embrionul ajunge in asa-numitul stadiu de blastocist, momentul cel mai potrivit pentru a obtine o implantare reusita.


Consultații și tratamente de obstetrică și ginecologie

 • Ecografie obstetrică-ginecologie efectuată cu aparatură performantă, de ultimă generație (Eco E8, Eco E 10 Voluson)
 • Ecografie 3D/4D
 • Videocolposcopie pentru investigarea patologiei colului uterin
 • Histeroscopie pentru investigarea cavității uterine
 • Mici intervenții în sfera genitală (chiuretaje, biopsii, tratamente) cu analgosedare de către medic anestezist

Consultații și tratamente pentru cupluri

 • Consultatii si tratament specializat pentru cuplurile cu probleme de infertilitate:
 • Fertilizare in vitro
 • Spermocultura
 • Test post-coital
 • Inseminare intrauterină
 • Consultații urologie
 • Consultații endocrinologie
 • Consiliere psihologică
 • Bancă de depozitare de embrioni și ovocite.

RADIOLOGIE-IMAGISTICA MEDICALA

 • Senologie imagistica
 • Doctor atestat in elastografie ultrasonora
 • Ultrasonografie vasculara

Laborator

Recoltarea și efectuarea tuturor analizelor specifice realizate de laboratoarele Bioclinica.

Cabinetul de ginecologie, partenerul Cabinet-Ginecologic.ro, va ofera consultatii si tratamente de obstetrica-ginecologie: consultatii, ecografie, examen/test Babes Papanicolau, ecografie abdominala, montare/extractie sterilet, monitorizare sarcina trimestru I, II, III, colposcopie, ecografie transvaginala, trimestrialecografie dopper 2D/3D/4D, test non stres, consult senologic, noduli la san, adenom mamar, placarde mamare, benigne, ecografie mamara, secretie vaginala, terapie laser pentru afectiuni ginecologice, uterina - fibroame, mioame, ovare micropolichistice, cultura din col, depistarea cancerelor genitourinare si mamare, tratamente pentru boli cu transmitere sexuala, electrocauterizare col uterin, diagnosticul sterilitatii, monitorizare sarcina