Cabinet Ginecologic Brasov

Cabinet Ginecologic Tudorache Ioana-Teodora

Cabinet Ginecologic Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Brasov: Cabinet Ginecologic Tudorache Ioana-Teodora.

Despre Noi

Cabinet Medical de Obstetrica-Ginecologie
Dr. Tudorache Ioana
0722.252.973

  cabient ginecologie brasovMisiunea Cabinetului Medical de Obstetrica-Ginecologie Dr. Tudorache Ioana este de a oferi solutii medicale complete pentru imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate a fiecarei persoane care apeleaza la serviciile noastre.  Acordam o importanta speciala discutiilor cu pacientele, astfel incat consultatiile, consilierea si tratamentele sa tina cont de specificul fiecarei situatii.

  Sanatatea femeii, a gravidei si fatului sunt in centrul atentiei acestui cabinet, unde pe langa consultatii de specialitate se efectueaza si: urmarirea sarcinii, ecografie sarcina, Doppler color si pulsat, 2D/4D, recoltare celule stem, depistare cancer col uterin, examen secretie si Papanicolau, tipaj HPV (human papiloma virus), vaccinare HPV, ecografie abdominala si vaginala, recoltare culturi din colul uterin, investigatii si tratament sterilitate, aplicatii sterilet (normal si Mirena), consiliere contraceptie, chiuretaj biopsic si pentru intrerupere de sarcina.

  Examinarile ecografice se realizeaza cu un ecograf ultraperformant, aparat care ofera posibilitati de diagnostic precoce al afectiunilor din sfera genito- mamara, incluzand si bolile oncologice. Un aport deosebit este adus de catre acest aparat in monitorizarea sarcinii, permitand investigarea complexa a morfologiei fetale, precum si efectuarea de ecografii tridimensionale statice (3D) si in miscare (4D- live) cu stocarea la cerere a imaginilor pe hartie sau CD.

  Un diagnostic ginecologic corect si complet implica efectuarea unei consultatii, a unui examen bacteriologic, a unui examen cito-oncologic Babes - Papanicolau (pentru depistarea cat mai precoce a leziunilor precanceroase si a cancerului de col uterin.) si a unei echografii abdominale sau vaginale. Toate aceste servicii sunt disponibile in cadrul Cabinetului ginecologic Progyn, la cele mai inalte standarde de calitate. In plus, pacientele pot beneficia si de: ecografie obstetricala (a fatului), analize pentru malformatii fetale, diagnosticul si tratamentul sterilitatii / infertilitatii, videocolposcopie, consultatii de obstetrica si ginecologie, urmarirea cursului sarcinii, chiuretaj uterin, montare sterilete, cauterizare col uterin, consiliere sexuala si planning familial, remodelare corporala, evaluare nutritionala metabolica completa, recuperare dupa nastere, analize complexe de laborator.

Servicii

  • consultatii obstetrica-ginecologie
  • urmarirea evolutiei sarcinii (morfologia fetala)
  • ecografii: 3D/4D, endovaginale
  • montare/extractie sterilet
  • electrocauterizare
  • tratament de sterilitate
  • examen citologic Papanicolau si bacteriologic al secretiei vaginale

Galerie foto