Cabinet Ginecologic Braila

Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Coltofeanu Adrian

Cabinet Ginecologic Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Braila: Cabinet Obstetrica-Ginecologie Dr. Coltofeanu Adrian.

Cabinet de Obstetrica-Ginecologie

Dr. Coltofeanu Adrian

0722863066


Punct de lucru

Str. Mihai Bravu, nr. 233


Program

LUNI: 14:30 - 18:00
MIERCURI: 14:30 - 18:00
VINERI: 14:30 - 18:00

Despre noi

Cu o experienta de peste 30 de ani, lucrand in domeniul medicinei si intampinand numeroase cazuri, am reusit sa oferim sanatate pentru o viata noua. Ne concentram pe furnizarea de servicii clientelor la inceput de drum. Punand interesele acestora pe primul loc, muncim cu drag pentru a va depasi asteptarile. 

Zi de zi venim in ajutorul pacientului cu un tratament de specialitate, cu sfaturi si o pregatire pentru perioada de dupa nastere. Viata trebuie tratata cu o deosebita atentie inca de la primul gand.  

fotojet_1200_02

Daca simti ca ai nevoie de indrumarea unui specialist, apeleaza la un doctor de specialitate obstetrica-ginecologie.


Servicii

Consultatii ginecologice

 • un examen ginecologic ofera informatii despre starea de sanatate a organelor genitale.
 • depistarea precoce a leziunilor precanceroase ce pot evolua in cancer genital
 • depistarea infectiilor si bolilor cu transmitere sexuala
 • mentine o sarcina fara complicatii, pentru a avea sanatate pentru o viata.

Examen ecografic

 • ecografia este cea mai folosita investigatie imagistica
 • se efectueaza in timpul sarcinii, este absolut sigura si nu are efecte adverse asupra dezvoltarii fetale
 • ecografia in timpul sarcinii este o procedura inofensiva, chiar si atunci cand aceasta se repeta de mai multe ori; ecografia 3D este utilizata, in principal, pentru diagnosticarea precoce a unor anomalii fetale care au ramas neobservate in timpul ecografiei neconventionale.

Proceduri minim-invazive

 • operatiunea minim invaziva este decisa de medicul ginecolog, luandu-se in calcul evaluarea completa a pacientei.

Consult fertilitate / infertilitate

 • se realizeaza in primul rand, analiza istoricului medical si se recomanda in functie de fiecare caz in parte, analize si investigatii de fertilitate pentru a stabili starea de sanatate si capacitatea reproductiva a pacientilor.

Planning familial

 • ideal este ca fiecare adolescent care doreste sa isi inceapa viata sexuala sa mearga la un cabinet. Aici vei fi informat asupra pericolelor BTS-urilor si vei putea primi sfaturi cu privire la sanatatea reproducerii.

Teste de sarcina 

 • se poate intampla ca rezultatulu primului test sa fie pozitiv, dar urmatorul, realizat dupa o zi sau mai multe, sa fie negativ. Daca sunteti inca in dubii este bine sa faceti un test de sange la cabinetul ginecologic, pentru a stii stigur care este situatia

fotojet_1_1200

Galerie foto

Cabinetul de ginecologie, partenerul Cabinet-Ginecologic.ro, va ofera consultatii si tratamente de obstetrica-ginecologie: consultatii, ecografie, examen/test Babes Papanicolau, ecografie abdominala, montare/extractie sterilet, monitorizare sarcina trimestru I, II, III, colposcopie, ecografie transvaginala, trimestrialecografie dopper 2D/3D/4D, test non stres, consult senologic, noduli la san, adenom mamar, placarde mamare, benigne, ecografie mamara, secretie vaginala, terapie laser pentru afectiuni ginecologice, uterina - fibroame, mioame, ovare micropolichistice, cultura din col, depistarea cancerelor genitourinare si mamare, tratamente pentru boli cu transmitere sexuala, electrocauterizare col uterin, diagnosticul sterilitatii, monitorizare sarcina