Cabinet Ginecologic Alba Iulia

Cabinet ginecologie Dr. Cibian Stefan

Cabinet Ginecologic Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabinet Ginecologic Alba Iulia: Cabinet ginecologie Dr. Cibian Stefan.

Mai multe despre activitatea Dr. Cibian Stefan: CV Drd. Stefan Cibian

EDUCATIE:

In 2000 am absolvit cursurile Facultatii de Stiinte, Universitatea “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia, Specializarea Drept, prin sustinerea examenului de licenta;

In 1996 am obtinut prin examen gradul de medic primar obstetrica-ginecologie;cf.ORD.M.S.nr.1367/19.06.1996.

In  1987 am promovat examenul de specialitate in obstetrica si ginecologie, Bucuresti sesiunea  iunie, prin CPPSS. –ORD.M.S.nr.37/02.02.1987

Intre anii 1984-1987 am urmat cursurile de rezidentiat in obstetrica si ginecologie la Clinica de obstetrica si ginecologie “Prof. Dr. Panait Sirbu;”

In 1980 am absolvit cursurile Facultatii de Medicina Generala a Institutului de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca;

In 1974 am absolvit liceul “Horea, Closca si Crisan” Alba Iulia.

ACTIVITATE PROFESIONALA:

Intre anii 1980-1983 am functionat ca medic medicina generala in stagiatura la Spitalul Judetean Alba,

1981- Dispensar Medical Bucium,

1982- Dispensar Medical Arieseni,

1983- Dispensar Medical Vidra,

Dispensar Medical de Intreprindere si urban URMUF.

Intre anii 1984-1987 am efectuat stagiu de pregatire in obstetrica si ginecologie la Clinica de obstetrica si ginecologie “Panait Sirbu.BUCURESTI”

Din 1987 am fost transferat in interes de serviciu la Dispensarul Policlinic Alba Iulia — serviciul ginecologie, cu activitate dirijata la nivelul Directiei Sanitare Judetene Alba — Inspector OMCT.

Din 11.07.1987 am functionat ca inspector OMCT la Directia Sanitara Judetena Alba, avand activitate integrata in Spitalul Judetean sectia deobstetrica-ginecologie.

In cadrul Directiei Sanitare Judetene Alba, pe langa activitatile specifice sectorului OMCT am coordonat desfasurarea programelor Bancii Mondiale in domeniul reabilitatii dispensarelor medicale teritoriale, Centrelor de Sanatate si Serviciilor de Planificare Familiala in colaborare cu Ministerul Sanatatii si ONG-urile cu activitate in profilul reproducerii umane, am organizat sesiuni de comunicare, conferinte, cat si editare de material informativ si educativ.

In ianuarie 1997 am fost numit, prin Ordin de Ministru, Inspector Sef la Inspectoratul de Politie Sanitara a Judetului Alba, in urma unui concurs sustinut la Ministerul Sanatatii.

In 1997-1998, ca inspector sef al Inspectoratului de Sanatate Publica Alba, am desfasurat activitati in domeniul:

1997 organizarea Conferintei Nationale cu participare internationala pe tema Gestionarea deseurilor solide (in relatie cu starea de sanatate a populatiei), condusa de Prof. Dr. Cucu, Director al Institutului de Igiena si Sanatate Publica.

Dezvoltare programe:

- supravegherea bolilor transminibile (TBC, HIV/SIDA, BTS);

- program national de imunizari,

- infectii nosocomiale,

- programe privind influenta conditiilor de mediu asupra starii de sanatate (H2O, Pb, pulberi sedimentabile, sisteme de gestiune a rezidiilor—zona Zlatna);

- programe privind influenta mediului de munca mediu asupra starii de sanatate;

- program de informatizare a serviciilor de sanatate publica cu exploatoare in retea si aplicatii in domeniul igienei mediului, alimentatiei, muncii, colectivitatilor de copii si tineri, epidemiologia bolilor transmisibile si netransmisibile;

- program de implementare a reformelor SS si ASS;

- programe educationale in domeniul promovarii sanatatii si in special in domeniul sanatatii reproducerii umane.

In 1998-1999 am functionat ca Director adjunct al Directiei de Sanatate Publica Alba, Inspectia Sanitara de Stat.

In 1999 – feb. 2000 am functionat ca director al DSP Alba.

In perioada desfasurarii activitatii in cadrul DSP Alba, prin implementarea unor programe speciale adaptate realizarii necesitatilor specifice privind sanatatea mamei si copilului, s-a obtinut o evolutie favorabila a indicatorilor demografici generali si specifici. O preocupare deosebita a reprezentat-o asigurarea unei structuri de personal echilibrata si cu pregatire corespunzatoare, care utilizand o baza tehnico-materiala asigurata printr-un program de investitii coerent, sa poata oferi servcii medicale complexe, standardizate. In domeniul sanatatii publice, pe langa o supraveghere permanenta a factorilor de risc, s-au desfasurat interventii specifice profilactice centrate pe zonele de risc epidemiologic major.

Servicii

 • CONSULTATII DE SPECIALITATE

 • EXPLORARI FUNCTIONALE

 • INVESTIGATII DE LABORATOR

 • MICI INTERVENTII

 • CHIURETAJ BIOPSIC, EVACUATOR HEMOSTATIC

 • CHIURETAJ PENTRU REGLAREA MENSTRUATIEI

 • DIATERMOCAUTERIZARE, CAUTERIZARE CHIMICA

 • COLPOSCOPIE, ECOGRAFIE

 • DISPENSARIZARE MATERNO-FETALA

 • TRATAMENTUL STERILITATII SI INFERTILITATII

 • CONTRACEPTIE, CONSILIERE GENERALA SI SPECIFICA

 • ONCO-GINECOLOGIE, BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA

 • MANAGEMENT, STATISTICA SI INFORMARE SANITARA

 • CONSILIERE GENETICA, PREMARITALA, FAMILIALA

 • TRATAMENTE SI PANSAMENTE DIVERSE

Galerie foto